Gardena

Vi har ett stort utbud av Gardenas produkter för din trädgård. Gardena är idag Europas ledande varumärke för trädgårdsredskap. Med produkter för bevattningssystem, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattevård, vård av träd och buskar, trädgårdsredskap eller jordbearbetning.

Fiskars

Vi har mängder av Fiskars redskap för din trädgård. Oavsett om du rensar ogräs, klyver ved, sopar gångarna eller beskär dina träd erbjuder Fiskars redskap med bra kvalitét.


Välkommen till oss på Beviks Skog och Trädgård

Vi satsar på att vara en komplett fackhandel för ditt behov av utrustning för trädgård- eller skogsarbete, vare sig det handlar om grönyte-entreprenörer, kyrkogårdsförvaltning eller privatpersoner. Vi har ett brett utbud och jobbar främst med kända varumärken för att kunna hålla en hög servicenivå. Alla maskiner vi levererar är monterade och provstartade av oss, och vi ger dig även en snabbgenomgång vid köp, allt för att du ska kunna sätta igång direkt när du kommer hem med din nya maskin. Självklart har vi reservdelar och service i egen verkstad till de varumärken vi jobbar med, det ska vara tryggt att äga en maskin levererad från Beviks Skog & Trädgård. Vi är även en Säker Butik, vilket betyder att hos oss får du kvalificerad rådgivning när du köper en motorsåg. Här finns ett stort utbud av tillbehör och skyddskläder, och känner du dig osäker inom t.ex. hur du filar kedjan så visar vi dig. All personal i butiken har motorsågskörkort, klass A+B.
SakerButik


Butik/ Försäljning

Låskolvsgatan 1
Box 478, 581 05 Linköping

Tel: 013-36 25 60
Butik: skog@beviks.se

Karta/Vägbeskrivning

Öppettider:
Vardagar:  10.00-17.00 (Lunch 12.00-13.00)
Lördag:    Stängt
Söndag:    Stängt

OBS! Pga hög belastning kan vi ha svårt att alltid svara i telefon. Skicka istället då ett mail på skog@beviks.se och beskriv ditt ärende.

Verkstad

OBS! Ny ingång på baksidan.
Låskolvsgatan 1
Box 478, 581 05 Linköping

Tel: 013-36 25 60
Mail: verkstad.skog@beviks.se

Karta/Vägbeskrivning

Öppettider 
Vardagar: 08.00-17.00 (Lunch 12.00-13.00)
Lördag:     Stängt
Söndag:    Stängt