Verkstad

I vår nyrenoverade verkstad reparerar vi det mesta inom trädgårdsmaskiner. Vi håller oss uppdaterade med den senaste tekniken och utrustning som behövs i en modern verkstad, samt ser till att personalen är utbildad på det senaste. Snabb, effektiv felsökning och reparation är en av grundpelarna i vår verksamhet, något som framför allt är viktigt för våra företagskunder.

Vi är auktoriserad verkstad för Husqvarna, Stihl, Klippo, Viking, Briggs&Stratton, Honda, Honda Power Equipment, Hitachi trädgårdsmaskiner, Ariens m.fl.

Vi hanterar även reklamationer på varumärkena McCulloch och Partner åt bl.a. K-Rauta, Coop Bygg och Bauhaus. Vid ev. garantireparationer på dessa produkter, tänk på att ta med kvitto på köpet. Har du inte det kvar ber vi dig kontakta ditt inköpsställe.

Sedan 2013-01-01 har vi börjat märka upp de maskiner vi säljer med ett unikt Beviks-ID. I detta ID har vi lagrat information om maskinens serienummer, motornummer, inköpsdatum och ägare bland mycket annat. Detta ID gör att vi kan följa din maskin hela dess livslängd och det hjälper oss at beställa rätt reservdelar samt planera service för din produkt. Har din maskin ett Beviks-ID behöver du inte ha med kvitto vid eventuella reklamationer eller verkstadsjobb, du behöver inte heller hålla reda på din maskins information när du behöver reservdelar till den.

Har du en större maskinpark och vill ha ett Beviks-ID till maskiner du redan äger, kontakta oss så hjälper vi dig.


Butik/ Försäljning

Låskolvsgatan 1
Box 478, 581 05 Linköping

Tel: 013-36 25 60
Butik: skog@beviks.se

Karta/Vägbeskrivning

Öppettider:
Vardagar:  10.00-17.00 (Lunch 12.00-13.00)
Lördag:    Stängt
Söndag:    Stängt

OBS! Pga hög belastning kan vi ha svårt att alltid svara i telefon. Skicka istället då ett mail på skog@beviks.se och beskriv ditt ärende.

Verkstad

OBS! Ny ingång på baksidan.
Låskolvsgatan 1
Box 478, 581 05 Linköping

Tel: 013-36 25 60
Mail: verkstad.skog@beviks.se

Karta/Vägbeskrivning

Öppettider 
Vardagar: 08.00-17.00 (Lunch 12.00-13.00)
Lördag:     Stängt
Söndag:    Stängt