Produkter

Stihl Gräs- & busksax HSA 25


Batteridriven gräs- och busksax med buskklinga för klippning och trimning av mindre vintergröna häckar och småbladiga prydnadsväxter upp till max. 8 mm grengrovlek. Med gräsklinga för gräskanter längs t.ex. terasser, rabatter och murar. Ergonomiskt, gummerat grepp och en dubbelslagskniv som ger hög skäreffekt och låga vibrationer. Batteriet passar endast till HSA 25. I den breda standardutrustningen ingår: buskkilnga, gräsklinga, 10,8 V Lithium-Ion batteri, laddare samt en väska med öglor för väggmontage, perfekt både för förvaring och transport.

 

Lithium-Ion batteri

Det effektstarka 10,8 V Lithium-Ion batteri på hela 21,6 Wh (2,0 Ah) ger en imponerande driftstid på upp till 110 min. Batteriet är väl skyddat och mycket enkelt att ta ut och sätta tillbaka.

Snabblås

Klingan byts snabbt och enkelt, helt utan verktyg.

Laddare HSA 25

Den robusta laddaren ingår i standardutrustningen och kan vid behov monteras på väggen.

Textilväska med öglor

Mycket praktisk textilväska i svart/orange med integrerade öglor för väggmontage. Mycket praktisk både för förvaring och transport.

Klingor

Två högkvalitativa klingor ingår i leveransen. En buskklinga med 170 mm längd för formklippning av småbladiga prydnadsträd och häckar. En gräsklinga med 115 mm klippbredd för kantskärning och trimning av gräs och gräskanter. Klingorna byts snabbt och enkelt helt utan verktyg.

Säkerhetsspärr

En stor, lättåtkomlig säkerhetsspärr ger ett säkert handhavande.

 

Specifikationer

Batteridriftstid, min upp till 110
Batteriteknik Lithium-Ion
Knivlängd, cm 17

 

Totallängd, cm 50
Vikt, kg 0,6

 

För fler bilder och mer info se Stihls produktsida.